Deget deplumator prepelite [Set 10 BUC.]

20,00 lei
Nicio taxa
Cantitate
Disponibil in stoc

Deget deplumator prepelite set 10 bucati


Produsul nostru deget deplumator prepelite este confectional in totalitate din cauziuc foarte rezistent si calitativ, de culoare galbena.

Degetele deplumatoare au ca si utilitate inlaturarea foarte rapida, simpla si eficienta a penajului pasarilor de talie mica si medie din gospodarie (prepelite, porumbei, fazani, bibilici, pui de carne, gaini etc.)

Degetele se pot utiliza fie montate pe deplumatoare de diverse dimensiuni, fie pe simpli cilindri rotori care se pot fixa pe orice bormasina sau autofiletanta.

Uzual, in deplumatoare de capacitate mica (8-10 prepelite sau 1-2 pui), de marimea unei cuve de masina de spalat,  sunt necesare 200 - 250 de degete deplumatoare, insa daca le montati pe un mic cilindru rotor cuplabil la orice bormasina, sunt suficiente 20 de degete deplumatoare (montajul in aceasta situatie se va face cu 5 degete deplumatoare in linie, pe 4 linii dispuse in forma de cruce).

Cu ajutorul acestor degete deplumatoare penitul pasarilor este foarte rapid si eficient. 

Daca o sa optati sa peniti pasarile cu ajutorul unui deplumator 8-10 prepelite vor fi penite in aproximativ 30-50 de secunde, insa daca optati pentru un cilindru rotor durata se va prelungi pana la circa un minut si jumatate.

Un alt avantaj al folositii degetelor depulumatoare il constituie faptul ca pana si cele mai mici pene vor fi indepartate de pe corpul pasarii si astfel dumneavoastra nu o sa mai fiti nevoit sa le mai parliti pentru a fi sigur ca acestea nu mai au pene.

Cel mai puternic atuu al acestor degete deplumatoare  este faptul ca sunt cu mult mai fiabile fata de alte produse similare (mai ales fata de modelele din silicon) care se rup si necesita inlocuire dupa un numar redus de utilizari.

La proba practica, degetele deplumatoare pentru prepelite  au necesitat inlocuire (degete deteriorate) în proportie de 6% din total (15 degete din 250) si repozitionare in proportie de 4% din total (10 degete din 250) (degete iesite din locasuri) la cca. 5.000 de deplumari.


 

DIMENSIUNI COLET: 
 

Lungime

6,5 cm                  

Latime

2 cm

Material

Cauciuc

Greutate

0.090kg

 

 

 

Tehno Ms
158 Produse